1 op 1 Coaching

1 op 1 losse sessie €59

60 minuten

Via ZOOM

Heb je steeds goede voornemens om je leven te veranderen maar lukt het elke keer toch niet?

Wil je wel vanuit je hart leven maar weet je soms echt even niet hoe dit moet?

Heb je al wel veel mindset werk gedaan maar geeft dit nooit het échte resultaat wat je hoopt?

Vraag je je weleens af waarom je steeds tegen dezelfde soort situaties aan loopt terwijl je allang besloten hebt om ‘het los te laten’ maar lijkt dit niet te werken?

Lees dan vooral even verder. Ik kan je namelijk helpen hiermee in een coaching sessie.  

In een coaching sessie gaan we bewustwording creëren op het probleem waar jij tegenaan loopt.  

Alles is energie. Op dit moment creëert jouw energie jouw realiteit. Als jij nog ergens onverwerkte emoties en trauma’s in jouw energieveld hebt, creëren deze ook mede jouw realiteit. Misschien ben jij je hier wel helemaal niet bewust van. Op het moment dat jij jouw energie opschoont dmv het doorvoelen van vastzittende emoties trek je een andere realiteit aan.

Met mindset kun je een heel eind komen. Alleen wil je echt op een diepere laag begrijpen hoe jouw energieveld werkt en hier regie over nemen dan is bewustwording op alle lagen nodig.  

In een coaching sessie creëren we bewustwording op het probleem wat er op dit moment speelt. Op het moment dat je je ergens bewust van wordt (cq. ergens licht op schijnt) kun je de vastzittende emotie achter het probleem doorvoelen en “opruimen”. Op het moment dat je iets doorvoelt draag je het niet meer met je mee.

En tadaa: zo creëer je een lichter en vrijer leven. Zo simpel is het.

Een supersessie gaat verder dan ‘normale’ coaching…

Omdat ik ook als healer werk kan ik heel snel de oorzaak van het probleem achterhalen. Trucjes van het ego om niet naar een probleem te hoeven kijken doorzie ik snel. Ik geloof dat alles uiteindelijk teruggaat naar liefde en waarheid staat voor mij gelijk aan liefde.

Wil je enerzijds liefdevol door je zware stukken heen geholpen worden en anderzijds even goed op je flikker krijgen als je jezelf voor de gek houdt ben je bij mij aan het goede adres.

Liever wat langer aan een mooier leven werken?

Kies dan voor mijn 1 op 1 traject van 10 weken.

%d bloggers liken dit: