1 op 1 Healing

Via ZOOM

Inclusief: voorbereidingsgids zodat jij je het beste kunt voorbereiden op de sessie

60 minuten

€65

Boek je direct 2 sessies, dan is dit €111

Bij een healingsessie maak ik contact met jouw ziel en vraag ik wat er losgelaten mag worden. Dit kunnen fysieke klachten zijn, mentale klachten of bijvoorbeeld onverklaarbare angsten en onzekerheden die je tegenhouden in het dagelijks leven.

Ik host de sessies vanuit krachtige energieplekken zodat we het optimale uit de tijd samen kunnen halen.

Je kunt dus gewoon lekker in het comfort van je eigen huis blijven.

Op het afgesproken tijdstip maken we contact. We doen even een korte meditatie of oefening om te landen in het moment. Hierna mag jij komen liggen en de muziek die ik voor je heb uitgezocht opzetten. Het is belangrijk dat je niet gestoord kunt worden en dat je echt even een momentje voor jezelf creëert zodat we het maximale uit de tijd samen halen. Het is belangrijk voor mij dat ik je wel kan zien tijdens de sessie.

De resterende tijd van de sessie hoef jij even helemaal niets te doen en mag je helemaal ontspannen en ontvangen. Ik maak contact met jouw energieveld en laat per chakra los wat er losgelaten mag worden. Iedereen ervaart dit op een andere manier.

Het kan zijn dat je beelden ziet, dat er emoties loskomen of dat je energie voelt stromen langs bepaalde lichaamsdelen.

It’s all good.

Nadat ik klaar ben roep ik je er weer bij en is er kort tijd om na te bespreken als je hier behoefte aan hebt. Na de sessie laat ik jouw energie weer los.

Het kan zijn dat je je een beetje onwennig voelt na afloop. Energetisch is er het één en ander opgeschoond waar je aan moet wennen.

Het kan zijn dat je de neiging hebt om jezelf even terug te trekken of dat je lichaam vraagt om beweging. Luister hier dan ook naar en geef jezelf de tijd.

%d bloggers liken dit: