1 op 1 Traject

10 weeks coachingsprogramma

Bestaat uit:

5 x sessies van een uur

€333 inclusief BTW (Betalen in 2 termijnen is mogelijk)

Ben je klaar om je leven te veranderen?

En ben je helemaal klaar met alle smoesjes die je jezelf de hele tijd verteld?

En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken?

Misschien is dan mijn 10 weeks coachingsprogramma wel wat voor je. Bij mijn 10 weeks coachingsprogramma hebben we elke twee weken een 1 op 1 sessie om helemaal in jouw angsten, onzekerheden en twijfels te duiken waarom jij nog niet je droomleven leeft.

We gaan er eerst helemaal in duiken wat jou op dit moment tegenhoudt om je droomleven te leven. Als we dit eenmaal duidelijk hebben gaan we dit doorvoelen.

Waarna vanzelf een lichter leven ontstaat waarin er ruimte is voor jouw dromen en doelen.

De sessies zullen op maat worden afgestemd.

Ik gebruik in mijn sessies onder andere innerlijk kindwerk, schaduwwerk, afgestemde meditaties, coaching en energyhealing.

Ben je geïnteresseerd in mijn 10 weeks coachingsprogramma? Mail me dan even om een belafspraak in te plannen. Dan gaan we samen even kijken of er een match tussen ons is.

Om mijn klanten van de beste kwaliteit te voorzien is er voor het 10 weeksprogramma maar beperkt plek. Aarzel daarom ook niet om even een vrijblijvende belafspraak aan te vragen. Integriteit staat bij mij voorop dus ook als wij geen match zijn zal ik dit aangeven.

%d bloggers liken dit: