Naar het trampolinepark met de Stichting #vlog

En wat ga je nou doen als je een uitje hebt met de meiden die je hebt ontmoet tijdens je dagbehandeling toen je op je állerslechtst was? Juist, iets waarbij je veel. kunt. lachen, gezien er al genoeg is gejankt met z’n allen in het verleden. Het werd springen tussen de koters als enige volwassenen. But who cares! We had fun!!

Bekijk het fragment vanaf 1:50

Zo een dagje trampolinepark, ik raad het iedereen aan. Lachen gegarandeerd. Wist je dat kinderen tussen de 300 en 400 keer per dag lachen, en dit als volwassene is gereduceerd tot ongeveer 10 keer per dag? Zonde! Iedere dag zou een feestje moeten zijn.

Liefs,

Ruth

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s